Skip to main content

Servicemedewerker gebouwen 2 BBL

Gebruikers van een gebouw, kunnen op jou bouwen!

Ja, ik heb interesse in de bouw en wil alles leren over het beroep Servicemedewerker gebouwen.

De BBL-opleiding tot Servicemedewerker gebouwen, niveau 2 volg je bij een Fries bouwbedrijf en bij Firda in Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen.

Servicemedewerker gebouwen, niveau 2 in het kort

Als Servicemedewerker gebouwen zorg jij ervoor dat alles in een gebouw lekker loopt. Je doet allerlei onderhoudswerkzaamheden volgens planning. Daarnaast voorkom je problemen en komt meteen in actie bij storingen of gebreken.

Tijdens je opleiding werk je 4 dagen en ga je 1 dag naar school (naar een ROC van jou keuze). Je doet je toetsen tijdens de opleiding bij een aangesloten leerwerkbedrijf. Of je komt daarvoor naar de werkplaats van Toekomstbouwers Friesland.

In de praktijk leer je dus alles over wat jij kan betekenen als servicemedewerker van een gebouw. Aan het einde van een werkdag ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt iets voorkomen of opgelost!

Waar kun je werken-leren?

Via Toekomstbouwers Friesland werk je natuurlijk het liefst bij een bedrijf bij jou in de buurt. In ieder geval is er altijd een leer-werkplek voor jou in de provincie Friesland. Er is namelijk volop werk voor vakmensen in de bouw. Na je opleiding kan je vaak direct aan de slag.

Doorleren

Na deze opleiding kan je door naar (BBL of BOL):

Terug naar Alles over BBL

Servicemedewerker in een gebouw (SMG) BBL
Servicemedewerker in een gebouw
Servicemedewerker gebouwen 2 BBL

Klaar om een geweldige start in de bouw te maken?

Ja, ik meld mij aan voor de opleiding!