Skip to main content

Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf 3 BBL

Niet te lang op dezelfde klus?

Ja, ik heb interesse in de bouw en wil alles leren over het beroep Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf.

De 3-jarige BBL-opleiding tot Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf, niveau 3 volg je bij een Fries bouwbedrijf en bij Firda in Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen.

Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf, niveau 3 in het kort

Deze opleiding heeft een studieduur van 3 jaar op niveau 3. Je bent handig met je handen en vindt het leuk om praktisch bezig te zijn. Je werkt het liefst zelfstandig voor particulieren. Maar ook steeds meer bedrijven vragen om mensen als jij die ze breed kunnen inzetten. Je bent allround en kunt dus op vele timmerklussen ingezet worden. Je organiseert je eigen werk. Als jij aan het einde van de dag naar huis gaat, heb je vaak de klus geklaard.

Je doet je toetsen tijdens de opleiding bij een onderhoud- of klussenbedrijf. Of je komt daarvoor naar de werkplaats van Toekomstbouwers Friesland.

Waar kun je werken-leren?

Via Toekomstbouwers Friesland werk je natuurlijk het liefst bij een bedrijf bij jou in de buurt. In ieder geval is er altijd een leer-werkplek voor jou in de provincie Friesland. Misschien zelfs wel meerdere… hoe leuk is dat! Er is namelijk volop werk voor vakmensen in de bouw. Na je opleiding kan je vaak direct aan de slag.

Doorleren

Na deze opleiding kan je door naar (BBL of BOL):

Terug naar Alles over BBL

Allround Vakkracht bij klus-T9A6600
Allround vakkracht bouw
Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf 3 BBL

Klaar om een geweldige start in de bouw te maken?

Ja, ik meld mij aan voor de opleiding!